Pöytyällä pelataan helatorstaina Superpesistä

0
Pöytyän Urheilijoiden miesten ykköspesisjoukkueessa viime kaudella häikäisseet Mikko Pauna ja Miikka Riikonen pelaavat tällä kaudella Superpesistä Kankaanpään Mailan riveissä. Helatorstaina miehet pistelevät parastaan Kumilassa.
Pöytyän Urheilijoiden miesten ykköspesisjoukkueessa viime kaudella häikäisseet Mikko Pauna ja Miikka Riikonen pelaavat tällä kaudella Superpesistä Kankaanpään Mailan riveissä. Helatorstaina miehet pistelevät parastaan Kumilassa.

PÖYTYÄ/Kumila. Kumilan Kymppi-Katto Areenalla on helatorstaina tarjolla harvinaista pesäpalloviihdettä, kun Kankaanpään Maila tuo oman Superpesiskauden avauksensa Pöytyälle. Joukkuetta vastaan asettuu tuolloin Hyvinkään Tahko.

Molemmissa Superpesisjoukkueissa nähdään Pöytyän väreistä tuttuja pelaajia. Tahkossa pelaavat Roni Wahl ja Joni Rytkönen. Kankaanpään riveistä puolestaan löytyy Ykköspesiksen etenijäkuninkuuden viime kaudella voittanut Mikko Pauna ja lyönneillään pöytyäläiskannattajia ihastuttanut Miikka Riikonen. Lautasen äärellä Kankaanpäällä häärii myös viime kaudella Pöytyän paidassa käväissyt Sami Virto.

–Pauna ja Riikonen ovat joukkueessa isossa roolissa ja tulevat varmasti näyttämään yleisölle mihin ovat päässeet, toteaa KaMan pelinjohtaja Jukka Karttunen.

 

Ottelu alkaa helatorstaina 10.5. kello 15 Kymppi-Katto Areenalla. Liput 14 euroa, eläkeläiset ja opiskelijat 11 euroa, lapset 7–16 vuotta 7 euroa, perhelippu (kaksi aikuista ja 1–3 lasta) 33 euroa.

 

Lue lisää 08.05.2018 lehdestä