Mopo ja pakettiauto kolaroivat Koskella

0
Onnettomuuspaikalla käyneen lääkintahelikopterin laskeutumista häiritsi ulkopuolisen tahon onnettomuuspaikan lähistöllä lennättämä drone. Kuva: Simo Päivärinta.
Onnettomuuspaikalla käyneen lääkintähelikopterin laskeutumista häiritsi ulkopuolisen tahon onnettomuuspaikan lähistöllä lennättämä drone. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Mopoilija loukkaantui mopon ja pakettiauton nokkakolarissa Koskella Koivukyläntiellä maanantaina iltapäivällä puoli neljän aikaan. Poliisin arvion mukaan kummankin ajovauhti oli kolarin sattuessa pieni. Sekä mopo että pakettiauto kuitenkin vaurioituivat kolarista.
Ensihoidolta ensiavun saanut mopoilija kuljetettiin ambulanssilla jatkohoitoon. Paikalla kävi myös lääkintähelikopteri, jonka laskeutumista häiritsi jonkun ulkopuolisen onnettomuuspaikan lähistöllä lennättämä drone.