Auranmaan kunnanvirastot menevät kiinni, terveyskeskuksissa sulut alkoivat jo

0

AURANMAA. Heinäkuu sulkee kaikki Auranmaan kuntien kunnanvirastot viimeistään ensi maanantaina. Sulut kestävät heinäkuun 29. päivään saakka. Kaikissa kunnissa on järjestetty teknisen ja perusturvan päivystykset.

Marttilassa ja Liedossa kunnanvirastot ovat olleet kiinni jo heinäkuun alusta. Aurassa, Koskella, Marttilassa, Oripäässä ja Pöytyällä sulut alkavat maanantaina 9. heinäkuuta.

Pöytyän terveyskeskuksen Auran, Kyrön ja Yläneellä terveysasemat ovat olleet suljettuina juhannuksesta lähtien ja sulku kestää heinäkuun 29. päivään saakka. Sulku koskee myös terveysasemien neuvoloita. Lisäksi pääterveysaseman diabetesneuvola on suljettuna 9.7.–22.7.

Härkätien terveysasemista Tarvasjoella kesäkuun 18. päivä alkanut sulku kestää elokuun 12. päivään. Kosken terveysaseman juhannuksesta alkanut sulku päättyy 29.7. Marttilan terveysasema on puolestaan kiinni 16.7.–19.8.

Sulkujen aikana näillä terveysasemilla järjestetään hoidon kannalta tarpeellinen laboratorionäytteiden otto sekä tarvittavat neuvola- ja kotisairaanhoidon palvelut.