Kuljettaja loukkaantui risteyskolarissa Mellilässä

0
Betoniauto kellahti törmäyksen jälkeen heinäpellolle. Kuva: Simo Päivärinta.
Betoniauto kellahti törmäyksen jälkeen heinäpellolle. Kuva: Simo Päivärinta.

LOIMAA/Mellilä. Henkilöautoa kuljettanut mies loukkaantui henkilöauton ja betoniauton risteyskolarissa Mellilässä Koskentiellä keskiviikkona iltapäivällä.

Törmäys sattui Koskentien ja Kallioniementien risteyksessä. Kallioniementietä tulleen henkilöauton kuljettaja ei jostain syystä huomannut Koskentietä Mellilän suunnasta tullutta betoniautoa, joka pystyi vähän väistämään niin, ettei törmännyt suoraan henkilöauton kylkeen. Henkilöauto paiskautui osuman voimasta ojaan ja tyhjä betoniauto kellahti kyljelleen pellolle tien toiselle puolelle.

Henkilöautoa kuljettanut vanhempi mies vietiin sairaalahoitoon, betoniauton kuljettaja ei saanut vammoja. Molemmat autot vaurioituivat hinauskuntoon. Paikalla oli betoniauton nostotöiden takia liikenteenohjaus yli kahden tunnin ajan. Onnettomuus sattui iltapäivällä vähän ennen puoli neljää.