Okra alkaa keskiviikkona suurempana kuin koskaan

0
Messujunat alkavat puksuttaa jälleen keskiviikkona. Kuva on vuoden 2016 Okrasta. Kuva: AVL:n arkisto/Tuulia Kujanpää.
Messujunat alkavat puksuttaa jälleen keskiviikkona. Kuva on vuoden 2016 Okrasta. Kuva: AVL:n arkisto/Tuulia Kujanpää.

ORIPÄÄ. Kesän suurin maatalousalan tapahtuma Okra-maatalousnäyttely avaa ovensa Oripäässä keskiviikkona 4.7. kello 9.
Oripään lentokentälle laajasti levittäytyvän Okran portit ovat avoinna keskiviikosta lauantaihin.

Näyttely avautuu suurempana kuin koskaan. 23 hehtaarin näyttelyalueella 550 näytteilleasettajaa ja 1500 yritystä tarjoavat niin alan ammattilaisille kuin kaikille muillekin nähtävää ja koettavaa vaikka useammaksi päiväksi. Esillä ovat maatalouden uusimmat koneet, laitteet, tuotteet ja palvelut sekä paljon muuta.

Ohjelmalavalla riittää mielenkiintoisia paneelikeskusteluita, palkitsemisia, haastatteluita ja esityksiä maaseutuun ja maatalouteen liittyen. Maa- ja metsätalousministeri Jari Leppä saapuu avaamaan näyttelyn keskiviikkona 4.7. klo 12 Okran ohjelmalavalla.

Lapsiperheille Okra on kuin päivä maalla. Näyttelyssä on esillä kotieläimiä, kuten lehmiä, hevosia ja alpakoita. Tänä vuonna mukana on myös Okran historian suurin lammasnäyttely. Traktorit ja muut maatalouskoneet, perinnepiha, kädentaidot ja tivolihuvit tarjoavat elämyksiä koko perheelle.

Hevosareenalla voi muun muassa osallistua keppihevoskilpailuihin tai seurata lännenratsastusnäytöstä. Okran ravintolat pitävät huolta näyttelyvieraiden ja näytteilleasettajien jaksamisesta. Messujunat kuljettavat näyttelyvieraita läpi koko messualueen.

 

Näyttely on avoinna keskiviikosta lauantaihin 4.7.–7.7. joka päivä kello 9–17.

 

Lue lisää 03.07.2018 lehdestä