Elokuun iltapäivä kutsuu Yläneen Museomäelle

0

PÖYTYÄ/Yläne. Yläneen Kotiseutuyhdistys juhlistaa 60-vuotista taivaltaan Elokuun iltapäivän merkeissä sunnuntaina. Luvassa on musiikkipitoista ohjelmaa ja aiheeseen liittyen ripaus muisteloja menneiltä vuosikymmeniltä.

Esiintymislavalle astelevat Yläneen soittokunta, Yläneen kirkkokuoro, kaksi eläkeläisten lauluryhmää, Mieskvartetti sekä lauluryhmä Typykät. Vierailevana ohjelmavahvistuksena ääneen pääsee hupaileva lausuntaryhmä Allit, joka koostuu neljästä äidinkielenopettajasta sekä tarvittaessa yhdestä monitoimimiehestä.

Kotiseutuyhdistyksen puheenjohtaja Arimo Helmisaari haastattelee pitkään yhdistyksen riveissä vaikuttaneita Soile Teinilää ja Päivi Erävettä, joilla riittää kerrottavaa matkan varrelta.

Yli-Jokelan pirtissä pyörii Veikko Lahtisen kokoama diaesitys Museomäen rakennusvaiheesta. Kotiseutuyhdistys tarjoaa kaikille vierailijoille pullakahvit.

 

Elokuun iltapäivä Yläneen Museomäellä sunnuntaina 12.8. klo 13. Lisätietoja www.museoylane.fi