Pöytyän sisäiset liikenneyhteydet paranevat

0
Matka-Niinimäen linja-autot ovat valmiina alkavan lukuvuoden koululaiskuljetuksiin ja muihin kyyteihin.
Matka-Niinimäen linja-autot ovat valmiina alkavan lukuvuoden koululaiskuljetuksiin ja muihin kyyteihin.

PÖYTYÄ, ORIPÄÄ. Pöytyän sisäisen linja-autoliikenteen tarjonta laajenee koulujen alkaessa, kun Matka-Niinimäki aloittaa päivittäisen liikennöinnin Yläneeltä Riihikosken kautta Kyröön. Lähtö tapahtuu Oripäästä. Linja toteutetaan markkinaehtoisena eli ilman veronmaksajien tukieuroja.

Liikennöitsijä Ossi Niinimäen mukaan uudella reitillä vastataan etenkin Pöytyän kunnan toiveeseen kunnan sisäisen liikenteen parantamisesta.

Aamuisin bussi lähtee Yläneen torilta kahdeksalta ja on perillä Elisenvaaran koulukeskuksessa kello 8.45. Paluukyyti koululta lähtee klo 15.05 muulloin paitsi tiistaisin, jolloin koulukyyti starttaa kello 16.05. Kyrön torilta lähdetään myös päivittäin kello 11, jolloin Riihikoskella ollaan kello 11.15 ja Yläneellä 11.40.

Niinimäen linja-auto kulkee markkinaehtoisesti myös Oripäästä Yläneelle arkipäivisin. Kivimakasiinilta lähdetään kello 7.15 ja perillä ollaan kahdeksalta Tourulan, Korkeakosken ja Alatien kautta kiertäen. Yläneeltä matkaa voi sitten jatkaa tarvittaessa Riihikoskelle ja Kyröön asti.

 

Lue lisää 07.08.2018 lehdestä