Koskelaisille ja marttilalaisille tarjolla jätevesi-infoa

0

KOSKI, MARTTILA. Kosken ja Marttilan kunnat järjestävät jätevesi-illan keskiviikkona 19. syyskuuta kello 18–20 Kosken Osuuspankin auditoriossa (Härkätie 14).

Tilaisuudessa Valonian jätevesineuvoja käy läpi ajankohtaisen jätevesien käsittelyyn liittyvän lainsäädännön sekä erilaisia kiinteistökohtaisia jäteveden käsittelymenetelmiä. Paikalla ovat myös Kosken ja Marttilan kuntien edustajat kertomassa kuntakohtaisista määräyksistä. Lisäksi käydään läpi viemäriverkon nykytilanne ja suunnitelmat. Grundfosin edustaja kertoo kiinteistökohtaisista jätevedenpumppaamoista. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Kosken ja Marttilan kuntien alueen asukkaat ja mökkiläiset.

Jätevesineuvontaa Varsinais-Suomessa tarjoaa Valonian ja Lounais-Suomen Vesiensuojeluyhdistyksen yhteishanke Hajajätevesikuormitus kuriin neuvonnalla, jota rahoittaa Varsinais-Suomen ely-keskus.

Lisätietoja www.valonia.fi/hakku