Loukolan silta avataan osittain autoille lokakuun alkupuolella

0
Loukolan sillan viereen rakennettu kevyenliikenteen silta jää syyskuun viimeisellä viikolla pois käytöstä, kun kevyt liikenne päästetään kulkemaan uutta siltaa pitkin. Autot pääsevät sillalle lokakuun alkupuolella.
Loukolan sillan viereen rakennettu kevyenliikenteen silta jää syyskuun viimeisellä viikolla pois käytöstä, kun kevyt liikenne päästetään kulkemaan uutta siltaa pitkin. Autot pääsevät sillalle lokakuun alkupuolella.

PÖYTYÄ. Kyröntien katkaissut Loukolan sillan remontti on loppusuoralla. Uudelle sillalle päästiin levittämään asfalttia torstaina. Kevyt liikenne siirtyy väliaikaiselta puusillalta varsinaiselle sillalle ensi viikolla.

Silta avataan osittain autoille jo lokakuun alkupuolella.

–Silta avataan asteittain niin, että aluksi käytössä on vain yksi kaista. Varma päivä ei vielä ole tiedossa, mutta lokakuun alkupuolesta puhutaan. Kannattaa seurata kiertotiestä kertovia kylttejä. Kun ne poistuvat, siltaa pitkin pääsee ajamaan autolla, kertoo vastaava työnjohtaja Juha Iso-Kouvola NCC:ltä.

Molemmat kaksi kaistaa ovat käytössä viimeistään 24. lokakuuta.

 

Lue lisää 21.09.2018 lehdestä