Pöytyän terveyskeskuksella tiedossa mittavia remontteja

0

PÖYTYÄ, AURA. Pöytyän pääterveysasema ja taloustoimisto sekä kuntayhtymän muut terveysasemat tarvitsevat tilojen kuntokartoituksen tehneen Heikki Kiiski Oy:n laskelmien mukaan seuraavan kymmenen vuoden aikana yli 700 000 euron hintaiset korjaukset. Välittömät korjaustarpeet jäävät kuitenkin 113 250 euroon. Kuntayhtymän hallitus tutustui laskelmiin ja merkitsi ne tässä vaiheessa tiedokseen.

Korjauksista kiireellisin on Kyrön terveysaseman vanhan osan vesikatteen korjaus, johon Kiiski ennakoi kuluvan 76 000 euroa. Yhteensä terveysasemalla pikaisesti tarvittaviin korjauksiin kuluu arvion mukaan 93 450 euroa. Muiden terveysasemien ja taloustoimiston välittömiin korjauksiin Kiiski laskee tarvittavan kiinteistöä kohden 3 300–6 500 euroa.