Teijo Talot -rallissa runsaasti paikallista väriä – Marttilan erikoiskoe ajetaan lauantaina

0
Jari-Matti Latvala osallistuu SM TeijoTalot-ralliin yhdessä entisen Toyota-kuski Juho Hännisen kanssa. Kuva: Hannu Rainamo.
Jari-Matti Latvala osallistuu SM TeijoTalot-ralliin yhdessä entisen Toyota-kuski Juho Hännisen kanssa. Kuva: Hannu Rainamo.

VARSINAIS-SUOMI. Rallin SM-sarjan päättävä osakilpailu Teijo Talot -ralli ajetaan perjantaina ja lauantaina. Kilpailuun kuuluu yhteensä kahdeksan erikoiskoetta Turussa, Salossa ja lähiseuduilla. Rallin viides erikoiskoe ajetaan lauantaina Marttilassa. Marttilan erikoiskoe on uusi kaikille kilpailijoille. Myös Salon, Paimion ja Liedon alueilla kulkevat erikoiskokeet ajetaan varsin lähellä Auranmaata.

Ralliin on ilmoittautunut kaikkiaan 100 autoa. Mukana on runsaasti myös paikallisia kuljettajia kuten moninkertainen ratamoottoripyöräilyn Suomenmestari, marttilalainen Erkka Korpiaho, Pasi Lyytikäinen Kyröstä, Ismo Nikkilä Marttilasta kartturinaan marttilalainen Simo Päivärinta sekä Reijo Hartikka Kyröstä. Kyrön seudun urheiluautoilijoita edustavat myös Jari Piirainen, Ismo Niini, Jonne Peltonen ja Esa Sandbacka. Paikallisväriä kisaan tuo myös aikaisemmin Kyrön seudun urheiluautoilijoita, nykyisin Turun moottoriseuraa edustava Samuli Vuorisalo.

Myös MM-rallia ajava Jari-Matti Latvala osallistuu Teijo Talot -ralliin yhdessä entisen Toyota-kuski Juho Hännisen kanssa.

Teijo Talot -ralli on Salon ja Turun urheiluautoilijoiden yhteinen ponnistus. Oheistapahtumiin on panostettu varsinkin rallin lähtöpaikalla Turun Metsämäen raviradalla sekä maalissa Salon Astrum-keskuksessa.

 

Lisätietoja
WWW: www.teijotalotralli.fi
KATSOJAOPAS: www.teijotalotralli.fi/katsojat/katsojaopas/
REITTI: www.teijotalotralli.fi/reitti/

 

Lue lisää 25.09.2018 lehdestä