Värikäs piha houkuttelee liikkumaan Tarvasjoen koululla

0
Koulun kentän ja alapihan kunnostuksen yhteydessä hankittiin muun muassa uusi vitoskeinu.
Koulun kentän ja alapihan kunnostuksen yhteydessä hankittiin muun muassa uusi vitoskeinu.

LIETO/Tarvasjoki. Kesän ja alkusyksyn aikana kunnostettu Tarvasjoen koulun kenttä sai myös värikylvyn. Nyt iloisen värisenä loistava alapiha houkuttelee koululaisia liikkumaan uusissa liikuntavälineissä.

Yhdeksäsluokkalaisten Jasmin Kuutniemen, Onni Lehtosen ja Valtteri Jokisen mukaan kenttä liikuntavälineineen ja keinuineen on ollut ahkerassa käytössä. Rehtori Outi Nieminen kertoo muun muassa pihan uuden panna-areenan olevan niin suosittu, että luokille on jouduttu jakamaan omia pelivuoroja.

Kentän ahkerimpia käyttäjiä ovat Jasminin, Onnin ja Valtterin mukaan olleet alakoululaiset. Kuntoiluvälineet ovat vain yläkoululaisten käytössä, mutta nuoret kertovat välituntiruuhkan vuoksi viihtyvänsä kentällä paremmin vapaa- kuin kouluajalla.

 

Lue lisää 11.09.2018 lehdestä