Osuuspankit kärjessä Koskella ja Marttilassa – katso myös Oripään lista

0

Koskella ja Marttilassa osuuspankit ottivat yhteisöverolistojen kärkipaikat. Koskella Osuuspankki kasvatti verotettavaa tuloaan ja nousi Westaksen ohi kärkeen. Westas puolestaan näytti vähemmän verotettavaa tuloa ja tipahti viime kerran ykkössijalta tällä kertaa kolmanneksi.

Myös Kosken Autokeskuksella oli viime vuoden verotuksessa enemmän verotettavaa tuloa kuin vuotta aiemmin.

 

OP Auranmaanhan keväällä yhdistynyt Marttilan Osuuspankki nousi kunnan ykkösveronmaksajaksi yhteisöverolistalla.

OP Aura, OP Marttila, OP Paattinen, OP Pöytyä ja OP Tarvasjoki yhdistyvät huhtikuussa OP Auranmaaksi.

Marttilan listalla komean nousun tekee Auranmaan Teräspaaluttajat. Viime vuonna yritys oli listauksen kymmenes, noin 40 000 euron tuloksella. Vuoden 2017 verotuksessa yritys nousee kakkoseksi ja maksaa veroja noin 50 000 euroa.

Kunta saa osan yhteisöveroista, mutta valtaosa tuotosta menee valtiolle.

 

Oripään listalla rakennuspuolen yritykset tekevät komean nousun listakärkeen. Sekä Oripään Elementti että Super Asfaltti nostivat selvästi verotettavaa tulosta ja nousivat listalla. Samalla ne maksavat myös enemmän veroa.

 Katso vuosi sitten julkaistut yhteisöverolistat.