Retulainen nosti SE:t MM-kisoissa

0

PAINONNOSTO. Painonnoston MM-kilpailujen seitsemäntenä kilpailupäivänä Turkmenistanin Ashgabatissa suomalaisten esiintymiset aloitti Turun Atleettiklubin oripääläislähtöinen Eero Retulainen. 96 kilon sarjan C-ryhmässä nostanut Retulainen tempaisi 149 kiloa kolmannellaan. Aloitusnosto 148 kilosta oli pehmeä, toisella pieni liike kyynärpäässä aiheutti noston hylkäyksen.

Retulaisen ensimmäisen työntönoston ylöstyöntö suuntautui eteen, toiseen nostoon kuormattu 188 nousi hienosti. Melko lyhyen palautumisen jälkeen 193 kiloa oli ylöstyönnön osalta liikaa. Yhteiskiloilla 337 Retulainen sijoittui ryhmässään viidenneksi.

Uuden sarjajaon ansiosta Retulainen teki molemmissa nostomuodoissa ja luonnollisesti myös yhteistuloksessa Suomen ennätykset 96 kilon sarjassa.