Kaksi rekkaa kolaroi Marttilassa

0
Toisen rekan perävaunu suistui törmäyksen jälkeen ojaan. Kuva: Simo Päivärinta.

MARTTILA. Kaksi rekkaa kolaroi Marttilassa 10-tiellä lähellä Liedon Tarvasjoen rajaa keskiviikkoaamuna. Toisen ajoneuvon kuljettaja vietiin sairaalaan tarkastettavaksi.

Onnettomuus sattui, kun toisen ajoneuvoyhdistelmän perävaunu lähti heittelehtimään ja vastaan tullut rekka törmäsi siihen. Toinen kolarin osapuolista vaurioitui keulastaan ja pysyi tiellä, mutta toisen yhdistelmän vetoauto päätyi ojaan ja perävaunu jäi poikittain tielle.

Nostotyöt jatkuivat usean tunnin ajan. Liikenne jouduttiin ohjaamaan Hämeenlinnasta Turun suuntaan kulkeville kiertotien kautta. Hämeenlinnaan suuntaan johtava kaista oli ajoittain käytössä. Kolari sattui noin kolme kilometriä Tarvasjoen liittymästä Hämeenlinnaan päin.

Ajokeli oli keskiviikkoaamuna huono koko maakunnassa yöllä sataneen lumen ja puuskaisen tuulen takia.