Rallisprint ja Crosskart ajetaan sunnuntaina Marttilassa

0
Marttilalainen Erkka Korpiaho voitti viime talvena OP Rallisprintin näytöstyyliin, ja on mukana taistossa myös sunnuntaina. Kuva: Timo Honkala

MARTTILA. Salon Urheiluautoilijat järjestää ensi sunnuntaina OP Rallisprintin ja OP Crosskartin Marttilassa. Nyt viidennen kerran järjestettävä kansallinen kilpailu on samalla Länsi-Suomen mestaruusosakilpailu. Crosskarttien kisa on kansallinen ja luokan talvisarjan osakilpailu.

Päivä aloitetaan Crosskarttien näyttävällä menolla. Lajissa on luokkia alkaen pienten mini-luokasta todella nopeaan Xtrem-luokkaan eli 750-kuutioisten luokkaan, joka on todellinen yleisön suosikki, sillä voimaa vauhtia ja ääntä riittää.

Crosskartiin on ilmoittautunut 38 kilpailijaa ja Rallisprinttiin 82 kilpailijaa. Mukana on paljon paikallisia harrastajia.

–Vakaa talvisää on helpottanut radan jäädyttämistä ja viime aikojen lumisateet ovat mahdollistaneet kunnolliset vallit. Sääennusteet lupaavat pakkasten jatkuvan, joten olosuhteet ovat ihanteelliset. Kilpailijat ja yleisö saavat nauttia hienosta päivästä, kertoo kilpailunjohtaja Pasi Isokangas tyytyväisenä.

Kilpailukeskus avataan sunnuntaina 7.30 ja ensimmäinen startti on kello 11. Palkinnot jaetaan ennen pimeää.

 

OP Rallisprint ja OP Crosskart ajetaan sunnuntaina 27.1. Marttilassa. Ensimmäinen startti on klo 11. Kilpailukeskuksen löytyy osoitteesta Niittysuontie 39, Marttila.