Riihikosken koulun rakentaminen etenee aikataulussa

0
Riihikosken koulun 1970-luvulla rakennetun Noppa-osan valutyöt tehdään teltan suojassa.

PÖYTYÄ/Riihikoski. Riihikosken koulun laajennusosan rakennustyöt ja 1970-luvulla rakennetun Noppa-osan perusteellinen saneeraus etenevät molemmat aikataulussaan. Sekä kunnan työpäällikkö Teemu Ala-Kleme että työmaiden vastaava työnjohtaja Mats Sivén ovat samaa mieltä siitä, etteivät mahdolliset tulevat kovat pakkasetkaan vaikuta rakentamisen aikatauluun.

–Koulun uudisrakennusosan runkovaiheen työt on nyt pääosin tehty. Nopan työmaalla purkutyöt on tehty ja runkovaiheen työt ovat alkaneet, kertoo Mats Sivén.

Seuraavaksi Nopan työmaalla ryhdytään valmistelemaan sokkelin valua ja uusien ulkoseinien rakentamista.
Sivén ennakoi valutöiden alkavan tammi-helmikuun vaiheessa. Koska työt tehdään säältä suojassa, koko rakennuksen peittävän ja tarvittaessa lämmitettävän ”teltan” sisällä, tämänhetkistä selvästi kovemmatkaan pakkaset eivät viivästytä töitä.

Sivén toteaa että valitulla rakennustavalla pyritään siihen, että tuloksena on terve ja kuiva koulu.

 

Lue lisää 18.01.2019 lehdestä