Kosken wanhat tanssivat tyylillä

0
Kehruuvalssi kuuluu aina ohjelmaan.

KOSKI. 44 Kosken lukion kakkoskurssilaista tanssi itsensä perjantaina lukion vanhimmaksi kurssiksi perinteiseen tyyliin, mutta omilla mausteillaan.

Heille, samoin kuin muutamille ykköskurssilta lainatulle parille päivän ohjelma oli tiivis: tunnin mittaisia esityksiä mahtui päivään kolme, jonka lisäksi neljän parin ryhmät kävivät tanssimassa päivän aikana myös Kosken Niittykukan sekä Ypäjän ja Marttilan palvelutaloissa.

Tangon taivutuksetkin sujuivat Kosken wanhoilta mallikkaasti.

Kolmannen kerran koko ryhmä nähdään Kosken liikuntahallin lattialla vielä perjantai-illan yleisötapahtumassa.

Leveähelmaiset mekot olivat edukseen perinteisten salonkitanssien pyörähdyksissä ja päivän ensimmäistä tanssirupeamaa seuranneiden pikkutyttöjen ilmeistä näki, kuinka he jo kuvittelivat itsenä samalle lattialle noin kymmenen vuoden päästä.

 

Lue lisää 19.02.2019 lehdestä