Poutasten painijapariskunta pistää painiksi tämän tästä

0
Jenni Poutanen esittelee hallintaotetta, jolla vastustaja (aviomies Kalle) saadaan aisoihin. Yläneelle muuttanut pariskunta sanookin aika usein pistävänsä painiksi ihan vain harjoitusmielellä.

PÖYTYÄ/Yläne. –Niitä on niin paljon, etten enää edes muista kaikkia. Ehkä kymmenen, kaivelee Kalle Poutanen muistiaan yrittäessään selvittää, miten monta SM-tason mitalia hän on kreikkalais-roomalaispainissa voittanut. Kultaisia niistä on hänen mukaansa kourallinen ja loput hopeisia tai pronssisia. Myös pohjoismaisista kisoista on tullut pari mitalia.

Nyt SM-mitalin makuun on päässyt myös Kallen vaimo Jenni Poutanen: helmikuun alussa lukkopainin Suomenmestaruuskisoista Nokialta tuli kultaa.

Tällä hetkellä perheessä panostetaankin Jennin painiuraan. Vaikka Kalle ei varsinaisesti vaimonsa valmentajana toimikaan, hän antaa paljon vinkkejä ja kannustusta.

–Saan Kallelta neuvoja tekniikkaan liittyen. Hän saattaa näyttää esimerkiksi jotain heittoja, ja välillä painitaankin yhdessä. Voin myös joskus kysyä Kallen mielipidettä jostain uudesta jutusta, jonka olen valmentajalta kuullut, Jenni valottaa.
Sari Holappa

 

Lue lisää 15.02.2019 lehdestä