Pöytyä miettii myytäviä kiinteistöjä

0

PÖYTYÄ. Pöytyän kunnanhallituksen pöydälle tuodaan kevään aikana yksilöityjä esityksiä myytävistä kiinteistöistä, joiden omistuksesta kunta voi luopua. Kunnan talousarvioon sisältyy 400 000 euron käyttöomaisuuden myyntivoitto.

Kunnan omistamien virkistysalueiden, Kakarlammen ja Leirirannan, myynnistä on viime vuoden lopulla käyty keskusteluja valtuustoryhmien puheenjohtajien kanssa. Keskustelut otetaan huomioon asian jatkovalmistelussa.

Pöytyällä on elokuusta 2017 lähtien toiminut toimitilastrategian ohjausryhmä, jonka tehtäviin kuuluu ”kiinteistöomaisuuden nykytilanteen ja kehittämistarpeiden selvittäminen”. Ohjausryhmä tekee esityksiä mahdollisista myyntikohteista.

Pöytyän perussuomalaisten valtuustoryhmä jätti joulukuussa valtuustoaloitteen (AVL 14.12.2018), jossa paheksuttiin kunnan aikomuksia harkita virkistysalueiden myyntiä.