PÖYTYÄ. Pöytyän kunta työllistää arvonnan kautta 44 pöytyäläistä nuorta kesätöihin kunnan eri toimialoille. Kesätöihin voivat hakea vuosina 1998–2003 syntyneet nuoret. Teknisissä palveluissa ikävaatimus on 16 vuotta.

Nuorille maksetaan palkkaa 700 euroa kuukaudessa. Työaika on kuusi tuntia päivässä ja 30 tuntia viikossa. Työsuhde kestää kuukauden. Ensisijaisesti työllistetään nuoria, jotka eivät ole aiemmin olleet kunnan arvottuina kesätyöntekijöinä.

Pöytyän talousarviossa on varattu 43 300 euroa nuorten kesätyöllistämiseen. Arvottavien kesätyöläisten palkkaukseen on varattu 32 700 euroa ja kesätyöllistämistukeen yrityksille, yhdistyksille ja yksityisille työnantajille 10 600 euroa.

Kunta tarjoaa kesätöitä nuorille hoiva-alan tehtävissä, päivähoidossa, vanhus- ja vammaispalveluissa, viheralueiden hoidossa, ateria- ja siivouspalveluissa, kirjastoissa, vapaa-aikapalveluissa ja Luontokapinetissa.

Kesätöiden hakuaika päättyy maaliskuun 29. päivä.