Aurassa kerätään nimilistaa uuden koirapuiston puolesta

0
AuraPetin kauppias Merja Heiskanen on huomannut, että Aurassa on paljon koiria. Kaupassa voi kirjoittaa nimensä koirapuiston perustamista ehdottavaan kuntalaisaloitteeseen.

AURA. Aurassa kerätään nimiä kuntalaisaloitteeseen, jossa ehdotetaan uuden koirapuiston perustamista kuntaan. Aloitteen mukaan Auran nykyinen koirapuisto Kisatiellä on epäkelvossa paikassa, pimeä ja hieman varustelematon. Tulevaisuudessa sille voi olla muuta käyttöä.

Koirapuistoaloitteen takana on kunnanvaltuutettu Ilkka Soukka, jonka mukaan nykyaikainen koirapuisto edesauttaa sekä lemmikin että sen omistajan terveyttä ja kohentaa mielialaa. Aidattu koirapuisto mahdollistaisi lemmikin juoksemisen vapaana.

–Aurassa on todella paljon koiranomistajia. Itse olen tässä asiassa vain aloitteen alullepanija, jotta koiria ulkoiluttaville auralaisille olisi keskustassa tarjolla ajanmukainen, tasapuolisesti kaikkia lähellä oleva koirapuisto, Soukka selvittää.

Koirapuistoaloitteen voi allekirjoittaa Auran R-kioskissa, ravintola Hullu Ponissa sekä lemmikkitarvikeliike AuraPetissä. Listan voi allekirjoittaa myös Auran markkinoilla lauantaina 9. maaliskuuta.

Jo tähän mennessä aloitelistat ovat keränneet pitkälti yli 200 allekirjoitusta.