PÖYTYÄ. Pöytyän kunta järjestää sunnuntaina Kisariihessä Kotipesän kevätkarnevaali -nimisen koko perheen tapahtuman. Tapahtuma on osa kunnan uuden strategian jalkauttamista, jonka kantavana ajatuksena on ajatus Pöytyästä tulevaisuuden kotipesänä, jossa vedetään yhtä köyttä.

Tilaisuuden juontaa Puoli seitsemän -ohjelmasta tuttu Susanna Laine. Tapahtuma järjestetään pääosin Kisariihen pihalla, mutta myös sisällä on ohjelmaa. Luvassa on muun muassa poniratsastusta, paloautojen esittelyä sekä Rokki-Kokki-orkesteri. Kunnan uusi elinvoimajohtaja Katariina Torvinen on luvannut esitellä uuden pöytyäläisherkun, jota on tapahtumassa myös saatavilla.

Osana tapahtumaa järjestetään paikallisten eduskuntavaaliehdokkaiden Kotipesän lähettiläät -vaalipaneeli. Paneeliin osallistuvat Rauno Kajander (kesk), Sanna Pitkänen (kok) ja Matti Rajala (vas). Paneelin juontaa Auranmaan Viikkolehden päätoimittaja Asko Virtanen.

Kunta tarjoaa karnevaaliväelle lohikeittoa ja kahvit.

 

Kotipesän kevätkarnevaali Kisariihessä sunnuntaina 17.3. kello 11–14.