Pöytyä voitti köydenvetotaiston traktoria vastaan

0
Kunnanjohtaja Anu Helin veti yhdessä kuntalaisten kanssa köyttä traktoria vastaan. Kunta voitti. Kuva: Tuomas Honkasalo

PÖYTYÄ/Riihikoski. Pöytyäläiset intoutuivat vetämään yhtä köyttä Pöytyän kunnan järjestämillä Kotipesän kevätkarnevaaleilla sunnuntaina Kisariihen pihamaalla. Kunnanjohtaja Anu Helinin johdolla traktori saatiinkin kevyesti liikkeelle – ja Pöytyä otti traktorista selvän voiton.

Kotipesän kevätkarnevaaleilla lanseerattiin leppoisan tapahtuman siivittämänä Pöytyän kunnan uutta strategiaa. Televisiosta tutun Susanna Laineen juontamassa tapahtumassa muun muassa paljastettiin uusi Pöytyän pöllö -nimikkopikkuleipä, piirrettiin Pöytyän pöllöjä ja rokattiin Rokki-Kokin tahtiin.

–Pöytyä haluaa olla turvallinen, yhteisöllinen, kehittyvä ja viihtyisä maaseutuympäristö, joka tekee rohkeita valintoja paremman tulevaisuuden puolesta, Anu Helin linjasi tapahtumassa.

 

Lue lisää 19.03.2019 lehdestä