AURANMAA. Auranmaan hiljenee pääsiäisen viettoon. Joitakin tapahtumia on kuitenkin tarjolla ristinjuhlasta puolimaratoniin ja ysäridiscosta jumppaan.

Ristinjuhla Kumilan rukoushuoneella
Kumilan rukoushuone kutsuu Ristinjuhlaan pitkäperjantaina kello 14. Puhujana Turun Lutherin kirkon pappi Timo Nisula, musiikista vastaa Hannu Ilola. Kahvia tarjolla klo 13.30 lähtien.

Ristinjuhla Mustajärven leirikeskuksessa
Marttilan vapaa evankelisluterilainen seurakunta järjestää Ristinjuhlan pitkäperjantaina klo 11 Mustajärven leirikeskuksessa (Parravahantie 331). Puhujina Seppo Salo, Heikki Salo, Aulis Jalonen ja Daniel Salo.

Puolimaraton ja kymppi Marttilassa
Lauantaina Marttilassa juostaan Marttilan 11. puolimaraton ja kymppi. Lähtö on Martintalolta (Metsäniityntie 9) klo 12. Sarjoina puolimaraton M, M50, N ja kuntosarja sekä 10 km M, M60, N ja kuntosarja. Kaikille osallistujille luvassa mitali. Sarjojen parhaille pokaalit, kaikkien osallistujien kesken arvotaan tavarapalkintoja. Osallistumismaksu 15 e (JK 12 e) tilille FI64 5258 0940 0113 96. Hölkkään voi ilmoittautua vielä paikan päällä klo 11 asti. Tiedustelut: Kirsti Keskitalo 044 2443567. Tapahtuman järjestää Marttilan Murto.

Ysäridisco Kalliopohjalla
Keihäskosken maamiesseura järjestää pääsiäislauantaina klo 19–02 Ysäridiscon Tourulan Kalliopohjalla Yläneellä (Juvankoskentie 819). Musiikista vastaa dj Stoge. Pääsymaksu.

Jumppaa Yläneellä
Sunnuntaina kello 18 Yläneen yhtenäiskoulun juhlasalissa on tarjolla vatsa-pakara-reisijumppaa. Ohjaajana personal trainer Ansku Pihajoki. Ota vesipullo ja kengät mukaan. Jumppa on maksullinen. Järjestäjänä toimii Yläneen Maa- ja kotitalousnaiset.