Kuorma-auto suistui tieltä Koskella

0
Kaksi ihmistä loukkaantui kuorma-auton ulosajossa Koskella perjantai-iltana. Kuva: Simo Päivärinta

KOSKI. Kaksi ihmistä loukkaantui kuorma-auton ulosajossa Koskella Turuntiellä perjantai-iltana kello 18:n aikoihin. Suistuminen sattui noin puoli kilometriä Marttilan rajalta Kosken suuntaan.

Kuljettajan hallinnasta riistäytynyt, Hämeenlinnan suuntaan matkannut kuorma-auto ajautui vastaantulevien kaistan yli ojaan ja törmäsi siltarumpuun. Hinauskuntoon vaurioitunut auto jäi pyörilleen, mutta molemmat autossa olleet loukkaantuivat äkkipysäyksessä niin, että heidät vietiin sairaalahoitoon.

Pelastustoimet ja kuorma-auton nostaminen ylös ojasta haittasivat liikennettä kello 21:een asti. Ulosajo työllisti myös Kosken VPK:n öljyntorjuntaa, sillä kuorma-auton täydestä polttoainesäiliöstä valui dieseliä maastoon.