Lieto pisti Tarvasjoen Postilinnan myyntiin

0
Liedon kunta aikoo myydä 60 vuotta sitten valmistuneen Tarvasjoen Postilinnan käypään hintaan. Kuva: Asko Virtanen

LIETO/Tarvasjoki. Liedon kunnanhallitus valtuutti kunnan toimitilapalvelut myymään Tarvasjoen Postilinnan kiinteistön ”käypään arvoon”.

Toimialajohtaja Ari Blomroosin mukaan Postilinna tulee myyntiin huutokaupat.com -verkkosivustolle. Lähtöhinta on tiettävästi 70 000 euroa. Osittain kaksikerroksinen Postilinna on rakennettu vuonna 1959.

Tekninen lautakunta harkitsi jo syksyllä myyntiluvan hakemista vanhan paloaseman lisäksi myös Postilinnalle, mutta lokakuussa päätettiin selvittää, josko kiinteistön käyttöastetta olisi pystytty nostamaan.

Rakennus on toiminut nuorisotilana kahtena iltana viikossa Liedon nuorisotoimen käytössä. Myös yhdistyksillä on ollut oma tila Postilinnassa.

Postilinnan yhdistystilan käyttäjiin kuuluu MLL:n Tarvasjoen yhdistys. Puheenjohtaja Laura Puhakainen kertoo, että yhdistys on kokoontunut siellä säännöllisesti kerran kuukaudessa. Korvaavaa tilaa yhdistys ei ole vielä ehtinyt miettiä.

 

Lue lisää 05.04.2019 lehdestä