Tuija Rantasalo valittiin vuoden varhaiskasvatusopettajaksi

0
Tuija Rantasalo yllättyi aidosti hänelle järjestetystä palkitsemistilaisuudesta. Taustalla Rantasaloa saattelemassa lastenhoitaja Raija Jokisalo.

PÖYTYÄ/Riihikoski. Varsinais-Suomen OAJ on valinnut Riihikosken Metsälauhan päiväkodin lastentarhanopettajan Tuija Rantasalon maakunnan vuoden 2018 varhaiskasvatuksen opettajaksi.

Tunnustusta Rantasalolle haki OAJ:n Kyrön seudun paikallisyhdistys. Laura Mahosenahon ja Tiina Pekkalan laatimissa perusteluissa Rantasalo saa tunnustusta varsinkin opettamistaidoistaan ja tunnesensitiivisyydestään.

”Tuijan positiivien vaikutus ulottuu myös lasten vanhempiin ja työyhteisöön: hänen ajatuksensa haastavat toisiakin ajattelemaan asiaa toiselta kannalta ja keskusteluissa Tuija huomaa toisenkin ihmisen näkökulman,” he perustelevat.

 

Lue lisää 05.04.2019 lehdestä