Kinder Maxi -yllätysmuna. Testatuista munista Kinder Maxin suklaa on ehdottomasti parhaimman makuinen ja koko on suurin, mikä on aina suuri plussa. Suklaa on suussa sulavaa, mutta kuitenkin todella makeaa, mikä johtuu valkosuklaan ja tavallisen suklaan kahdesta kerroksesta. Koko pääsiäismunan syöminen yksin on jo ainakin itselleni liikaa. Yllätys ei ollut mielestäni yhtään sen erikoisempi, kuin tavallisessa pienemmässä Kinder Surprise -suklaamunassa, vaan tässä se on vain suuremmassa koossa. Hinta ei todellakaan vastaa suklaamunan odotuksia.
Hinta: 6.55e
Koko: 100g
Tuomio:  * *

Muumi-yllätysmuna. Suklaamuna on tyylillisesti ajaton ja sopii kaikille muumifaneille. Yllätyksenä suklaamunasta saa yhden muumihahmon 24 eri muumihahmon valikoimasta. Suklaa kuitenkaan ei mielestäni ollut hyvää ja maistui halvimmalle mahdolliselle suklaalle. Muumit ovat kuitenkin klassikko ja näistä lapset saavat kivoja keräilyesineitä.
Hinta: 2.65e
Koko: 50g
Tuomio:  * * *

Minion-yllätysmuna. Suklaamuna on mielestäni todella hyvänmakuinen ja suklaa on pehmeää eikä liian makeaa. Suklaamunasta voi saada erilaisia pyyhekumiskeittilautoja, joissa on eri Minion-printti. Mielestäni yllätys oli kiva, sillä sisällä oleva lelu voi tulla myös hyötykäyttöön. Hinta-laatusuhde on mielestäni kohdillaan. (I.M.)
Hinta: 1.85e
Koko: 60g
Tuomio:  * * * *

 

Arvosteluasteikko

* * * * *  todella herkullista
* * * *  hyvää
* * *  kannattaa maistaa
* *  kannattaa maistaa, jos vaihtoehtona on silakkalaatikko
*  ei kannata maistaa, vaikka vaihtoehtona olisi silakkalaatikko

Smash on Auranmaan Viikkolehden nuortensivu.