Tarvasjoella napattiin kaksi huumekuskia

0

Tarvasjoki

Torstain ja perjantain välisenä yönä kello kolmen aikaa poliisi pysäytti amfetamiinin vaikutuksen alaisena autoa ajaneen kuljettajan Valtatie 10:llä, hieman ennen Juvantien risteystä. Pysäyttämistä edelsi tilanne, jossa poliisipartio seurasi kohdeautoa ja antoi pysähtymiskäskyjä kahdenkin poliisiauton pysäytysvaloilla. Kuljettaja ei merkeistä piitannut, joten ajoneuvon matka päätettiin keskeyttää käyttäen piikkimattoa. Pakenevan auton kuljettaja ajoi läpi piikkimaton, ja ajoneuvon kaikki renkaat puhkesivat. Vuonna 1959 syntynyt kuljettaja pysäköi auton tien laitaan. Häntä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja niskoittelusta poliisia vastaan.

Toinen tapaus sattui samana yönä hieman yli kello kolme, kun poliisipartio pysäytti Valtatie 10:llä, Alikulmantien risteyksessä henkilöauton, jota kuljetti vuonna 1982 syntynyt nainen. Naiselle suoritettu alkometripuhalluskoe näytti nollaa, mutta sen sijaan hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Nainen on jo aiemmin määrätty ajokieltoon, ja hän jäi kiinni auton ratista kahdeksannen kerran vuoden sisällä. Naista epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.