Kuljettaja loukkaantui ulosajossa Koskella

0
Raju ulosajo johti kuljettajan loukkaantumiseen ja auton romuttumiseen. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Hieman alle 60-vuotias, Marttilan suuntaan henkilöautolla ajamassa ollut nainen loukkaantui Koskella Härkätiellä sattuneessa ulosajossa keskiviikkoiltana. Katon kautta ympäri pyörähtänyt auto romuttui käyttökelvottomaan kuntoon.

Vakavasti loukkaantunut kuljettaja oli päässyt omin avuin pois autosta. Hänet kuljetettiin sairaalahoitoon Turkuun.

Ulosajo sattui oikealle kaartuvassa mutkassa vajaa puoli kilometriä Salontien risteyksestä Marttilan suuntaan. Katon kautta ympäri pyörähtänyt auto paiskautui rytäkässä miltei Paimionjokeen asti. Onnettomuuden syy ei ole toistaiseksi tiedossa. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin nollat. Ulosajo sattui illalla vähän kello 18 jälkeen.

 

Juttua on päivitetty 24.6. klo 8.50: juttuun lisättiin poliisilta saatuja lisätietoja onnettomuudesta.