Sami Ruotsalainen pisti hyvän kiertämään

0
Sami Ruotsalainen sai aikaan varsinaisen villityksen, kun hän pisti Auranmaa-yhteisön Facebookiin kampanjan pystyyn hyvien tekojen kierrättämisestä. Autoalan opettajana ja autoasentajana hän itse tarjosi autonhuollon.

AURANMAA. Pöytyäläinen Sami Ruotsalainen ei tajunnutkaan millaisen hyökyaallon hän saisi aikaiseksi, kun hän viime perjantaina pisti Facebookiin Auranmaa-yhteisöön seuraavanlaisen viestin:

–Mulla tuli mieleen tällainen idea, millä voimme ilahduttaa toisiamme. Laitan tämän viestin myötä pystyyn Laita hyvä kiertämään Auranmaalla -kampanjan. Tavoitteena on tehdä pyyteettömästi hyvää toisillemme ja samalla tutustua meille tuntemattomiin ihmisiin, hän kirjoitti hiukan ennen puolta päivää.

Iltaan mennessä tykkäyksiä oli tullut jo kymmeniä samoin kuin vapaaehtoisia hyväntekijöitä. Idea haluttiin myös kopioida toisille paikkakunnille, ja se onkin lähtenyt ainakin Maskuun, Paattisille, Loimaalle, Tampereelle, Jyväskylään ja ehkä myös Suonenjoelle.

Autoalan opettajana ja entisenä autoasentaja Sami tarjosi omana palveluksenaan autohuollon ja tiettyyn rajaan saakka varaosatkin kaupan päälle.

–Ei siinä mennyt kuin pari tuntia, kun tarjous oli mennyt. Otin sitten vielä pari muutakin siihen, eli yhteensä kolme, Sami toteaa.

Torstaihin mennessä kampanja oli ehtinyt kerätä jo noin 460 tykkäystä ja yli 250 kommenttia. Avuntarjouksia puolestaan oli Samin arvion mukaan peräti 100–150.

 

Lue lisää 14.06.2019 lehdestä