Haverin koulusta Myssyfarmin päämaja

0
Koulunkäynti Haverin koulussa päättyi keväällä 2015. Nyt koulusta löytyy myssy poikineen. Myssyfarmin uusi mallisto lanseerataan ensi viikolla, mutta lauantaina, avoimien ovien päivänä pääsee jo kurkistamaan tulevaan.

PÖYTYÄ/Haveri. Myssyfarmi on jo pidemmän aikaa etsinyt itselleen uusia tiloja, ja nyt sopivan yhteistyökumppanin löydyttyä farmin toimisto, villavarasto ja pakkaamo siirretään tyhjilleen jääneeseen Haverin kouluun. Uudessa paikassa tilaa piisaa paremmin myös kutojamummoille, jotka tulevat joka kolmas keskiviikko Myssyfarmille ompeluseuroihin.

–Joka kolmas keskiviikko meille tulee 40 mummoa ompeluseuroihin, jolloin he tuovat tekemänsä tuotteet ja ottavat samalla uudet villat. Nyt, kun tilaa on enemmän, mummoilla on mahdollisuus jäädä kahville ja kutomaan vaikka koko iltapäiväksi, Myssyfarmin emäntä Anna Rauhansuu iloitsee.

Mitään suurempia remontteja 1950-luvulla rakennettu entinen koulu ei uusien vuokralaisten myötä tule kokemaan. Ainoastaan vanhat, juuttikankaalla päällystetyt seinät on paljastettu valkoisten lakanakankaiden alta ja osa seinistä on saanut uuden maalipinnan.

Käytettyjä huonekaluja on etsitty muun muassa Facebookin kautta, mistä saatiinkin mummoille ja muille arvovieraille Vaasan yliopiston luentosalin vanhat tuolit.

 

Myssyfarmin avoimet ovet ja ystävämyynti farmin uusissa tiloissa, Haverin koululla lauantaina 31.8. klo 12–15 osoitteessa Turuntie 1660, Haveri.

 

 

Lue lisää 30.8.2019 lehdestä