Lapsi- ja perhetanssi tempaa perheen pienimmät pyörteisiinsä Riihikoskella

0
Lapsi- ja perhetanssissa ajatuksena on tutustua musiikkiin ja erilaisiin rytmeihin leikin avulla. Samuli Sillsten pisti lapsilleen Sampolle, 1, Saaralle, 7, ja Sallille, 3, tunnelin pystyyn.

PÖYTYÄ/Riihikoski. Turussa toimiva tanssiurheiluseura Bolero haluaa tuoda tanssiurheilun lähemmäs lapsia. Vuoden kestävä Tanssijan polku -hanke mahdollistaa tanssin ilosanoman viemisen nyt myös pienemmille paikkakunnille.

–Aloitamme tänä syksynä Riihikoskella ja Piikkiössä lapsi- ja perhetanssin. Myöhemmin katsomme, aloitammeko vielä kilpatanssitunnit, kertoo Riihikoskella asuva, Boleron puheenjohtaja ja kolmen pienen lapsen äiti Satu Sillsten.

Hankkeen turvin tanssiurheiluseura pyrkii luomaan tanssijalle polun, joka mahdollistaa uran aina siitä ensimmäisestä askeleesta kilpalattioille saakka.

Talven aikana tanssilattialla pyörähdellään kolmessa eri ryhmässä. Lastentansseja järjestetään 3–4-vuotiaille ja 5–6-vuotiaille. Perhetanssiin saa osallistua vanhemmat yhdessä korkeintaan kolmen lapsen kanssa.

–Perhetanssissa voi koko perhe tehdä yhdessä jotain. Useinhan isät jäävät vauva-ajan harrastusten ulkopuolelle, mutta nyt heilläkin on mahdollisuus osallistua, Sillsten sanoo.

 

Lapsi- ja perhetanssitunnit pidetään Kisariihessä perjantai-iltaisin. Tunnit alkavat 30. elokuuta. Ilmoittautuminen ja lisätiedot: www.boleroturku.fi

 

Lue lisää 13.08.2019 lehdestä