Mellilän Ortodoksisen keskuksen valmistuminen häämöttää

0
Elisabetin sisariston toiminnanjohtaja Jana Kemppi esittelee Ortodoksisen keskuksen sisäänkäynnin uutta kuistia vankkoine portaineen.

LOIMAA/Mellilä. Mellilän Majanojankulmalle nousevan Ortodoksisen keskuksen rakentaminen etenee hyvien yhteistyökumppanien ja yksityisten lahjoittajien avulla vakain askelin. Keskuksen valmistuminen häämöttää muutaman vuoden aikajanalla.

Keskusta rakennuttavan Elisabetin sisariston toiminnanjohtaja Jana Kemppi on tyytyväinen tahtiin, jolla hanketta on tänä vuonna voitu viedä eteenpäin.

–Vuosi on mennyt paremmin kuin edellinen. Ulospäin ehkä näkyvin kohde on kirkon sisäänkäynnin uusi kuisti. Se on tarkoitus vielä lasittaa myöhemmässä vaiheessa, Kemppi kertoo.

Rakennuksen yläkerran pääty on tehty kokonaan uusiksi samalla, kun sinne rakennettiin palopoistumistie. Samalla pääty sai terassin, jossa kelpaa oleskella kesäaikaan.

Keskuksen yläkertaan rakentuu kaksi yksityistä ja yksi yleinen huone. Huoneiden väliseinien tukirakenteet, koolaukset, ovat jo kunnossa, jolloin putkimiehen on helpompi tehdä omaa työtään. Alakertaan valmistuu aikanaan kolme asuinhuonetta.

 

Lue lisää 22.10.2019 lehdestä