Oripäässä puuhataan toiminta- ja ulkoilualuetta koirille

0
Oripäässä toivotaan koirille paikkaa, jossa ne voisivat vapaasti juosta ja temmeltää. Kangastuvan maastossa sijaitseva, entinen pesäpallokenttä sopisi tähän tarkoitukseen erinomaisesti. Myös Ransu-koira ja Pauli Järnström toteavat paikan olevan juuri passeli tähän käyttöön.

ORIPÄÄ. Oripäässä on jo pitkään haaveiltu omasta koirapuistosta. Tällä kertaa hanketta lähti vetämään Oripään Arjen apu ry. Mukaan lähti myös Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton Loimaan osasto.

Hanketta puuhaamassa ollut, Arjen apu -yhdistyksen sihteeri Maire Järnström sanoo, että paikkana on Kangastuvalla pesäpallokenttänä aiemmin toiminut hiekkakenttä. Tavoitteena on saada sinne koirapuistoa laajempi toiminta-alue, jossa voisi järjestää erilaisia tilaisuuksia.

–Se toimii totta kai myös perinteisenä koirapuistona, mutta tarkoituksena on, että siellä voi sen lisäksi järjestää esimerkiksi koiranäyttelyitä, -tapaamisia ja erilaisia koirakoulutuksia, Järnström selvittää.

 

Sunnuntaina 13.10. klo 13 pidetään Oripään Kangastuvalla koirapuistoaiheeseen liittyvä tapaaminen ja keskustelutilaisuus. Kahvitarjoilu sekä makkaranpaistomahdollisuus. Tapaamisen järjestää Arjen apu ry. ja SEY Loimaa ry.

 

Lue lisää 11.10.2019 lehdestä