Yläneen jalkapalloilijan alut pääsivät käsipallon makuun

0
Yläneen Kirin vuosina 2011 ja 2012 syntyneet jalkapalloilijan alut pääsivät tutustumaan käsipalloon – ja ottivat ilon irti lajista.

PÖYTYÄ/Riihikoski. Kisariihessä nähtiin hieman erilaista pallopeliä, kun Yläneen Kirin vuosina 2011 ja 2012 syntyneet jalkapalloilijan alut pääsivät kokeilemaan käsipalloa. Epäselväksi ei jäänyt, mitä mieltä lapset olivat lajista:
–Kivaa!
Ja parasta lajissa oli tietenkin:
–Kaikki!

Puolitoistatuntinen käsipallotreeni liittyy Käsipalloliiton School tour -toimintaan, jolla tehdään lähinnä rannikkokunnissa pelattavaa lajia tunnetuksi nyt myös sisämaassa. Kampanja on suunnattu pääasiassa päiväkoti- ja alakouluikäisille lapsille, ja sen myötä lajille toivotaan lisää harrastajia. Liitto rahoittaa ja koordinoi toimintaa, jonka seurat toteuttavat.

Yläneläislapsia oli Kisariiheen tullut treenauttamaan Paraisilta Pargas IF:n D-juniorityttöjen apuvalmentajana toimiva Dan Heikel yhdessä käsipalloa pelaavien Meya Heikelin, 12, ja Engla Lehtisen, 12, kanssa.

Tarkoituksena oli ensimmäisellä kerralla tutustuttaa lapset palloon leikin ja hauskojen harjoitusten avulla.

 

Lue lisää 18.10.2019 lehdestä