KOSKI. Kosken tuloveroprosenttia ollaan nostamassa nykyisestä 19,50:stä 20,00:aan.
Kiinteistöveroprosentit Kosken kunnanhallitus esittää säilytettäviksi nykyisellään. Vakituisten asuinrakennusten kiinteistövero olisi siten 0,41, muiden asuinrakennusten sekä yleinen kiinteistöveroprosentti 0,93 ja voimalaitosten kiinteistöveroprosentti 2,50. Yleishyödyllisten rakennusten osalta veroprosentti säilyisi nollana eikä rakentamattomille rakennuspaikoille määrättäisi veroa.

Veroprosenteista päättää lopullisesti ensi maanantaina kokoontuva Kosken kunnanvaltuusto.

Koski on tänä vuonna Auranmaalla ainoa tuloveroprosentin nostoa kaavaileva kunta. Auran tuloveroprosentiksi esitetään edelleen 21,75:ä. Oripään tuloveroprosentti on ensi vuonnakin 21,00, Marttilan 20,75 ja Pöytyän 21,25.

Liedon kunnanvaltuusto päätti äänestyksen jälkeen, ettei tuloveroprosenttia koroteta nykyisestä 19,50:stä ensi vuonna.