Oripään kunnanjohtajan virkaan 11 hakijaa

0

ORIPÄÄ. Oripään kunnanjohtajan virka kiinnosti 11 hakijaa. Hakijoiden joukossa ovat Oripään vt. kunnanjohtaja Kati Rekola ja Oripään kunnanvaltuutettu, kunnanhallituksen jäsen, sivistyslautakunnan puheenjohtaja Matti Kulmanen.

Hakijat ovat koulutuspäällikkö Marianne Eliasson Helsingistä, kehitysjohtaja, kasvatustieteen maisteri Ilpo Haalisto Nousiaisista, viestinnän suunnittelija, tradenomi Seija Karnisto-Toivonen Salosta, sotatieteiden maisteri Matti Kulmanen Oripäästä, elinvoimapäällikkö, tuotantotalouden insinööri Juha Liukkonen Turusta, yrittäjä, toimitusjohtaja, valtiotieteiden maisteri Francis McCarron Lahdesta, sosiaalijohtaja, vt. kunnanjohtaja, kasvatustieteen ja valtiotieteiden maisteri Kati Rekola Turusta, konsultti, terveystieteiden maisteri Timo Tolppanen Maskusta, sosiaalijohtaja, diplomi-insinööri, valtiotieteiden maisteri Tatu Ujula Laitilasta ja kiinteistölakimies, kirjanpitäjä, oikeusnotaari Iiro Varhia Loimaalta.

Yksi hakijoista ei halua nimeään julkisuuteen. Viran hakuaika päättyi torstaina.