Rattijuopon kaatama pylväs aiheutti toisen kolarin Koskella

0
Tielle kaatunut pylväs haittasi liikennettä noin puoli tuntia. Kuva: Simo Päivärinta

KOSKI. Pakettiautoa kuljettanut mies törmäsi tiistaiaamuna puoli viideltä Koskentielle kaatuneeseen valaisinpylvääseen.

Auton katto ja tuulilasi vaurioituivat, mutta mies ei loukkaantunut.

Onnettomuuspaikalla selvisi, että pylväs oli kaatunut tielle, koska siihen oli törmätty toisella autolla. Se oli suistunut tieltä ja kulkenut jonkin matkaa ojassa ennen törmäämistään pylvääseen. Tämän jälkeen auto oli noussut takaisin tielle ja jatkanut matkaansa.

Epäillyn rattijuopon kolhiintunut auto löytyi tiistaiaamuna koskelaiselta huoltoasemalta. Kuva: Simo Päivärinta

Pylvään kaatamisen epäillään liittyvän hälytykseen, jonka poliisipartio sai samana aamuna kello 6.15. Partio meni Koskella sijaitsevalle huoltoasemalle, missä kaksi naista tappeli. Poliisin tullessa paikalle heistä toinen, keski-ikäinen turkulaisnainen, makasi lattialla kasvoissaan verta vuotava haava. Tappelun toinen osapuoli, keski-ikäinen koskelaisnainen, oli lyönyt turkulaisnaista, joka kaatui maahan.

Tapahtumapaikalla selvisi, että naiset olivat yhdessä tulleet huoltoasemalle pahoin vaurioituneella autolla, jota pahoinpitelyn uhri oli ajanut.
Turkulaisnainen vaikutti sekavalta ja väsyneeltä, mutta alkometriin hän puhalsi nollat.

Nainen on ajokiellossa. Poliisi epäilee hänen syyllistyneen rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Koskelaisnainen otettiin rikoksesta epäiltynä kiinni ja kuljetettiin poliisivankilaan. Hänen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn.

 

Juttua on täydennetty tiistaina 19.11. kello 12.20 poliisilta saaduilla lisätiedoilla.