Joulukuu ei vielä ole edes alkanut, mutta Smash on päässyt jo joulukalentereiden makuun. Kalentereista löytyi suklaata, suklaata ja vielä vähän suklaata.

Frozen II. Tässä joulukalenterissa jokaisesta luukusta löytyy pieni pala maitosuklaata. Suklaa maistuu ihan hyvältä, ei mitenkään erikoiselta. Kun avaa joulukalenterin luukun, täytyy myös repiä auki foliokuori, ennen kuin pääsee suklaaseen käsiksi.
Tuomio:  * *

Mars Advent Calendar. Samoin kuin edellisessä joulukalenterissa, tässäkin kalenterissa on joka luukun takana erimuotoisia maitosuklaan palasia. Lisäpisteitä joulukalenteri saa kierrätettävästä materiaalista ja siitä, että viimeisen luukun alta löytyy pienikokoinen Mars-patukka.
Tuomio:  * * *

Karl Fazer Suklaajoulukalenteri. Joulukalenteri on rakennettu omituisesti (ei meinannut aueta aluksi), mutta sen korvaavat kunnon Fazerin suklaakonvehdit, jotka paljastuvat luukkujen alta. Konvehteja on montaa eri sorttia, joidenkin sisältää paljastuu toffeeta, joistakin marmeladia ja joistakin ihanan täyteläistä maitosuklaata. Tämä kalenteri oli näistä kolmesta kallein, mutta selvästi parhain. (A.N.)
Tuomio:  * * * *

 

Arvosteluasteikko

* * * * *  unohtumaton makuelämys
* * * *  aika herkullinen
* * *  kannattaa maistaa
* *  kannattaa maistaa, jos vaihtoehtona on silakkalaatikko
*  ei kannata maistaa, vaikka vaihtoehtona olisi silakkalaatikko

 

Smash on Auranmaan Viikkolehden nuortensivu.