Tarvasjoella pelataan SM-tason jääkiekkoa

0
Tuttu näky: TarU Hockeyn edustusjoukkue pelaa kolmosdivarin kotiottelunsa Tarvasjoen jäähallissa. 29.11. ja 30.11. hallilla tullaan näkemään SM-tason kiekkoilua. Kuva: Markku Pönni.

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoen jäähallissa pelataan ensi viikolla kaksi SM-tason jääkiekko-ottelua. Perjantaina 29.11. käydään nuorten SM-liigan ottelu TPS-Ässät ja lauantaina 30.11. naisten SM-lligan kamppailu TPS-KalPa.

TPS:n naisten liigajoukkueessa on kaksi TarU Hockeylle tuttua kasvoa: puolustajana pelaa seuran kasvatti Anni Timonen, joka saavutti viime kaudella Suomen U-18-joukkueen riveissä Japanissa MM-pronssia. TPS:n joukkueen päävalmentajana toimii Matti Tähkäpää, joka on aiemmin vaikuttanut TarU Hockeyn edustusjoukkueen vastuuvalmentajana. Luvassa on vauhdikasta ja viihdyttävää luistelukiekkoa.

Nuorten SM-liiga on tunnetusti tulevien huippupelaajien kasvattamo. TPS:n A-nuoret pelasivat viimeksi liigaottelun Tarvasjoen hallissa joulukuussa 2017. Tuolloin jäällä nähtiin muun muassa sellaisia tämän päivän tekijämiehiä kuin Kaapo Kakko (New York Rangers), Lauri Pajuniemi (TPS), Olli Kaskinen (TPS) ja Karolus Kaarlehto (SaiPa).

TPS:n ja Ässien nuorten kohtaamisesta on ennakkoasetelmien perusteella tiedossa tiukka ja jännittävä taisto sarjapisteistä. Ottelu alkaa perjantaina 29.11. kello 18.30. TPS:n ja KalPan naiset pääsevät tositoimiin lauantaina 30.11. kello 17.