Aura kilpailuttaa koulukyydit

0

AURA. Auran kunnanhallitus päätti maanantaina jättää käyttämättä koulukuljetuksien kaksi optiovuotta ja kilpailuttaa kyyditykset jo nyt.

Kunnanhallitus käsitteli asiaa nyt toista kertaa, sillä edellisessä kokouksessa asia jäi pöydälle.

Kunnanjohtaja Mika Joki ehdotti tuolloin, että vuoden 2017 kilpailutuksen voittaneiden Siukosen Taksit Oy:n ja Rutasen Taksit ay:n kanssa tehtyä sopimusta jatketaan sopimukseen kuuluneiden kahden optiovuoden ajan.

Maanantaisessa kokouksessa pohjaehdotus oli sama, mutta kunnanjohtaja muutti päätösesitystään sen jälkeen, kun Taru Sahla (kesk) oli Kari Koivun varajäsenen Tomi Kauhasen (kok) ja Jouko Vähä-Rahkan varajäsenen Matti Leppäkosken (kesk) kannattamana esittänyt, että kaikki koulukuljetukset kilpailutetaan. Kunnanhallitus päätti tämän jälkeen yksimielisesti tehdä näin.

Kilpailutus ostetaan Sarastia Oy:ltä, koska kilpailutettava summa nousee yli EU-rajan eikä kunnalla ole kilpailutukseen tarvittavaa sähköistä kilpailutusjärjestelmää.

 

Juttua on korjattu perjantaina 31.1. kello 9.04. Alkuperäisessä jutussa väitettiin virheellisesti Virpi Kauhasen kannattaneen Taru Sahlan esitystä. Esitystä kuitenkin kannatti Tomi Kauhanen.