Traktorin kuljettaja menehtyi kolarissa Marttilassa

0
Näkymä Marttilan onnettomuuspaikalta tiistaipäivänä. Kuva: Simo Päivärinta

MARTTILA. Traktorin kuljettaja menehtyi Marttilassa 10-tiellä maanantai-iltana sattuneessa raskaan ajoneuvoyhdistelmän ja traktorin törmäyksessä.

Rekka, jonka lastina oli peltirullia, törmäsi edellä ajaneeseen kaivuri-traktoriin sillä seurauksella, että molemmat ajoneuvot suistuivat ojaan. Onnettomuus tapahtui Turun suuntaan johtavalla kaistalla.

Ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja oli ehtinyt tehdä pienen väistöliikkeen, mutta ei ollut pystynyt estämään törmäystä. Traktorin kuljettaja oli törmäyksen voimasta lentänyt traktorista ulos ja menehtyi tapahtumapaikalle.

Yhdistelmän kuljettaja ei jostain syystä ollut havainnut ajoissa edellä ajavaa traktoria. Kuljettajaa ei vielä ole päästy kuulustelemaan tarkemmin. Alkoholilla ei tämän hetkisen tiedon mukaan epäillä olevan osuutta asiaan.

Maanantai-iltana kello 20.40 aikaan Marttilassa sattunut onnettomuus vaati kuolonuhrin. Kuva: Simo Päivärinta

Onnettomuudessa menehtyi vuonna 1972 syntynyt Loimaan seutukunnalta kotoisin ollut mies. Yhdistelmän kuljettajaja loukkaantui ja hän on hoidettavana sairaalassa. Onnettomuus sattui maanantaina kello 20.40.

Artikkelia on päivitetty kello 11.50. Kuvia lisätty kello 15.58.