Aurassa ja Pöytyällä nujakoitiin – poliisi pyytää Auran uhria ilmoittautumaan

0

AURA, PÖYTYÄ. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä nujakoitiin sekä Aurassa että Pöytyällä. Sunnuntaina aamuyöllä puoli kahden aikaan Aurassa Turuntiellä ravintolan edustalla tapahtui pahoinpitely, jossa epäillyt tekijät olivat ulkomaalaistaustaisia. Miehet ovat olleet pahoinpitelemässä maassa makaavaa henkilöä. Ulkopuolinen mieshenkilö meni tilanteeseen väliin keskeyttääkseen pahoinpitelyn. Toinen tekijöistä löi tällöin väliin mennyttä noin 35-vuotiasta miestä kasvoihin sillä seurauksella, että tämä kaatui iskun voimasta ikkunaa vasten ja siitä maahan. Tämän aikana maassa maannut pahoinpidelty uhri oli poistunut paikalta.

Poliisi otti paikalle saavuttuaan ulkomaalaistaustaiset epäillyt kiinni kiinteistön lähistöltä. Toinen heistä vastusti kiinniottoa voimakkaasti. Tapausta tutkitaan epäiltyinä pahoinpitelyinä sekä haitantekona virkamiehelle. Lisäksi tekijöiden maassaolon taustoja ja edellytyksiä selvitetään. He ovat poliisin hallussa pidätettyinä.

Poliisi pyytää tuntemattomaksi jäänyttä, pahoinpitelyn uhriksi joutunutta henkilöä ilmoittautumaan poliisille.

Poliisi sai hälytystehtävän Pöytyälle yksityisasuntoon lauantai-iltana yhdentoista aikaan. 30-vuotiaat miehet olivat nujakoineet keskenään. Molemmat antoivat poliisille omat versionsa tapahtumista. Molempien osalta kirjattiin epäilty pahoinpitely. Toisen miehen kännykkä oli myös kärsinyt rytäkässä vahinkoa.

Loimaan poliisi pyytää havaintoja ja vihjeitä tapauksiin liittyen numeroon 0295444933.