Terhi Haapaniemi loikkasi kokoomuksen ryhmään

0
Terhi Haapaniemi avasi kunnallispolitiikon urallaan uuden oven. Kuva: AVL:n arkisto/Tuomas Honkasalo.

PÖYTYÄ. Pöytyäläinen kunnanvaltuutettu Terhi Haapaniemi on eronnut keskustan valtuustoryhmästä ja liittynyt sitoutumattomana kokoomuksen valtuustoryhmään. Erosta ja liittymisestä tiedotettiin maanantaisessa kunnanvaltuuston kokouksessa, jossa Haapaniemi ei itse ollut läsnä.

Ensimmäisen kauden valtuutettu Haapaniemi on Pöytyän perusturvalautakunnan puheenjohtaja. Hän sai vuoden 2017 kunnallisvaaleissa 82 ääntä, kuudenneksi eniten keskustan ja kristillisdemokraattien vaaliliitossa. Hän oli listalla sitoutumattomana ehdokkaana.

Pöytyän keskustan valtuustoryhmässä on Haapaniemen eron jälkeen 13 ja kokoomuksen ryhmässä 11 jäsentä. Hilkka Lindgren erosi keskustan ryhmästä sitoutumattomaksi jo valtuustokauden alkumetreillä. Pöytyän kunnanvaltuustossa on kaikkiaan 35 paikkaa.