Tokmanni vahvisti tulonsa Auraan: avajaiset toukokuussa

0
Tokmannille vuokrattavien tilojen remontti on jo hyvässä vauhdissa. Seinälevyä kiinnittää yrittäjä Jaakko Oksanen Octecosta.

AURA. Tokmanni Oy ja Mediset Hoivarakentajat allekirjoittivat viime perjantaina vuokrasopimuksen Masku Kodin kiinteistöstä. Tokmannin kauppa- ja konseptijohtaja Harri Koponen kertoo tavoitteena olevan, että myymälä avataan Aurassa toukokuun alkupuolella.

–Olemme erittäin iloisia siitä, että voimme laajentaa myymäläverkostoamme Auraan ja näin parantaa alueen asukkaiden palvelutarjontaa, hän kertoo.

Tokmannin Varsinais-Suomen 20:s myymälä on kooltaan 2 500 neliömetriä ja Harri Koposen mukaan hiukan suurempi kuin Tokmannit keskimäärin. Näin myymälän tulee myös hyvä kausi- ja puutarhatuotteiden valikoima. Uusi Tokmanni työllistää noin 15 työntekijää.

Tilojen kunnostus uutta vuokraajaa varten on jo käynnissä. Työt alkoivat entisistä M-kodin tiloista.

 

Lue lisää 04.02.2020 lehdestä