Aura keskeyttää terveyskeskuskuntayhtymän yt-neuvottelut

0

AURA. Auran kunta keskeyttää omalta osaltaan Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymässä käynnissä olevat yt-neuvottelut. Neuvotteluja on käyty Pöytyän vuodeosaston mahdollisen lakkautuksen vuoksi. Auran kunnanhallitus on päättänyt, että Auran kunta keskeyttää koronavirustilanteen takia vuodeosastoa koskevat neuvottelut toistaiseksi Pöytyän ja Loimaan kanssa.

Myös kuntayhtymän yhtymähallituksessa neuvottelujen keskeyttämistä pohdittiin, mutta esitys neuvottelujen keskeyttämisestä jätettiin pöydälle lisäselvityksiä varten. Auran kunnanhallitukseen asia otettiin ylimääräisenä pykälänä. Pykälässä todetaan Pöytyän kunnan edustajien vaatineen yhtymähallituksessa yt-neuvotteluiden jatkamista. Auran kunnanhallituksen päätös neuvottelujen keskeyttämisestä oli yksimielinen.