Auran markkinoiden kohtalosta päätetään torstai-iltana

0
Pääseekö Aurassa lauantaina ilmapallo-ostoksille? Auran markkinoiden kohtalo selviää torstai-iltana.

AURA. Auran markkinoiden kohtalo ratkeaa torstaina illalla.

–LC Aura on pitänyt kokousta, mutta virallista päätöstä ei ole vielä pystytty tekemään, kertoi Pertti Leppäkoski Auran Lions clubista torstaina iltapäivällä kello 16 aikaan. Leppäkosken mukaan asian tiimoilta on oltu yhteydessä sekä aluehallintovirastoon että Auran kuntaan.

Leppäkosken mukaan markkinoiden kohtalosta tiedotetaan heti kun asiaan saadaan varmuus.

–LC Auran hallitus kokoontuu torstai-illalla ja tekee päätöksen järjestetäänkö markkinat vai ei. Todennäköisesti markkinat järjestetään. Myös kauppakeskuksissa liikkuu paljon ihmisiä ja peruminen tällä aikataululla olisi myös hyvin hankalaa, Leppäkoski muistuttaa.

Päätöksestä tiedotetaan muun muassa LC Auran Facebook-sivuilla, kun torstai-illan kokous on pidetty.

Auranmaan Viikkolehti seuraa tilannetta ja päivittää tietoja markkinoiden kohtalosta nettisivuilleen perjantaina.

Auran markkinoiden kohtalo tuli pohdittavaksi, kun Suomen hallitus tiedotti iltapäivällä uusista toimintasuosituksista muun muassa yleisötilaisuuksien suhteen.

Marinin hallitus suosittaa, että kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan toukokuun loppuun saakka. Myös muiden kuin yli 500 hengen tilaisuuksien järjestämistä pitäisi hallituksen mukaan harkita tarkkaan.

Jos Auran markkinat järjestetään, tapahtuma pidetään lauantaina kello 9-15. Liikenne Huuskantiellä katkaistaan kirjaston kulman ja tekonurmen liittymän väliltä jo aamulla viideltä ja avataan uudestaan vasta kello 16.

Muissa medioissa ja sosiaalisessa mediassa on liikkunut tietoja Perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon ja muiden puolueen kansanedustajien vierailusta Auran markkinoilla. Jos markkinat pidetään, perussuomalaisten osastoa ei siellä kuitenkaan nähdä: puolue on perunut kaikki osallistumisensa vastaaviin yleisötilaisuuksiin.