Pörheät pöllönpoikaset ja iloiset ketut esillä Yläneen kirjastossa

0
Sofia Väinölän kettu pohdiskelee syntyjä syviä.

PÖYTYÄ/Yläne. Yläneen kirjastossa on esillä seurakunnan päiväkerhojen talvikauden teoksista koostuva näyttely. Työt ovat esillä maaliskuun loppuun saakka.

Päiväkerhon lastenohjaajat Saija Teinilä ja Annukka Sainio iloitsivat siitä, että kaikki päiväkerholaiset olivat olleet kerhossa niin ahkerasti, että jokaiselta saatiin näyttelyyn töitä.

Teinilä kertoi, että marras-maaliskuun välisenä aikana tehdyissä töissä on muistettu niin luonnon kiertoa kuin talvisia juhlapäiviäkin. 4–5-vuotiaiden yhteinen maapallotyö valmistui YK:n päivän merkeissä ja yhteisellä isolla sydämellä juhlistettiin ystävänpäivää.

Kolmivuotiaiden kahdeksan ja 4–5-vuotiaiden kymmenen lapsen talvikauden yksilöllisissä tuotoksissa seikkaili pörröisiä pupuja, uneliaita karhuja, ymmyrkäisin silmin maailmaa ihmetteleviä pöllönpoikasia ja iloisia kettuja.

Lapsilla oli omat suosikkinsa töistä, mutta uneliaat karhut näyttivät olevan ainakin poikien suosiossa, sillä ainakin Eelis Teinilä ja Peetu Mäkelä mainitsivat ne suosikeikseen.

Essi Kajalan pöllönpoikaset ovat hellyttäviä.

 

Oripäässäkin on nähtävää

Yläneen päiväkerhojen lisäksi myös Pöytyän seurakunnan Oripään päiväkerholaiset esittelevät parhaillaan talvikauden tuotoksiaan. Yhdentoista 3–5-vuotiaan lapsen yhteensä 35 perhettä ja ystäviä sekä eläimiä ja lumiukkoja esittelevät työt ovat nähtävillä Oripään kirjastossa 20. maaliskuuta saakka.

 

Yläneen päiväkerholaisten näyttely Yläneen kirjastossa 31.3. saakka.

Oripään päiväkerholaisten näyttely Oripään kirjastossa 20.3. saakka.

Katso myös kuka on Viikon henkilö.